Tinychat Görüntülü Sohbet de Farklı Bir Tarz !


Etiketler: , , , ,

0

Tinychat omegle gibi bir görüntülü sohbet sitesidir. Farkı ise toplu bir görüntülü sohbet sitesidir. İsteyen kişi webkamerasını açarak sohbet edebilir. Tinychat.com da kendinize ait bir sayfa oluşturabilir ve arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.. iyi günler

Tinychat Görüntülü sohbet için Tıkla

Sende mi Hacklenecektin Youtube !


Etiketler: , , , , ,

0

Dün yorumlardaki bir bug sayesınde youtube hacklenmiş. Yorumlardaki bug tan sonra kullanıcılar Gay yazısıyla karşılaşıyorlardı. Özellikle Justin Bieber şarkıları hedef alınmış. Google amca açıklama yapmış ve saldırı aldıklarını kabullenmiş . Ancak olay bunla bitmiyor. Diğerki haber ise Apple'ın iTunes App Store'unun hacklendiği yönünde. Çoğu kişinin kredi kartıyla alışveriş yapılmış..Kontrollerinizi yapın..
Sen hackLenmeseydin bari Youtube..

Chatroulette Görüntü Değişikliği Yeni Özellikler


Etiketler: , , , , , ,

0

Chatroulettenin omegle den farkı flash bir site olması ve belli bir süre sonra güvenlik kodu ile karşılaşmamanızdır. Omegle de millet erkek çıkıyor basıyor erkek çıkıyor basıyor sonucunda karşısına bir güvenlik kodu çıkıyor ve bıkıyor :)) Chatroulette istediğin kadar bas bu güvenlik çıkmıyor =)Bide ekranı eskiden boyle değildi şimdi beyaz gözüküyor. Ekranı çok çabuk değiştirmek isterseniz F9 tuşuna basın :)

2010 Temmuz Pagerank Güncellemeleri BaşLamış Bakınız


Etiketler: , , ,

0

İnternette dolaşan bilgilere göre 2010 temmuz ayı pagerank guncellemeleri başlamış. Bir çok kişinin sitesinde dalgalanmalar yaşanmış. Bakalım bizim sitelere ne etki edecek :)

Omegle de Video Ayarlarını Düzeltme :)


Etiketler: , , ,

0

Merhaba Arkadaşlar . Eğer Sizde Omegle de Video Chat üzerindeyseniz videonuzla ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Örneğin Videonuzu durdurabilirsiniz , ya da farklı farklı değişiklikler yapabilirsiniz. Duymak ıstemedıgınız sesleri mute tuşu ile kapatabilirsiniz. Bu Gibi özelliklerle bazı sınırlarlamalar getirebilirsiniz omeglede. İyi Sohbetler gençler :)
Futbol Livescore